Nyår


Bara dryga två dagar kvar till de nya året, och vart ska jag vara då?! Jo på jobbet.
Ni läste rätt! Medans alla är ute på party så kommer jag och några andra få stackare vara här i hangarerna å slita, fast jag tror inte de blir så mycke slit förstårs.
Det kommer nog vara en hel lugn natt med många trevliga medarbetare, ryktas om att Affe, min skiftledare ska duka upp till fest här i fikarummet och bjuda på lite mat och de kommer ju vara ganska så nice!
tänkte även försöka flörta lite med Affe så kanske jag får gå tidigare, han är inte så svårflörtad lixom =)

Kina!

Flygresa: oroliga för att inte komma med från Arlanda, vilket vi gjorde gott och väl, dessutom i Business Class. Vi var dom största Statchers ombord, jag o Marre (förutom Mami). När jag var på toan mitt i natten, svensk tid, trodde jag att jag såg Kina-muren, men jag ahde ingen att dela min syn med, för Marre o Mamma sov.

Kultur: Har gått på Himmelska Fridens torg, och sett Förbjudna staden, men orkade inte gå in, för det var bara flaggbärande kinesiska grupper som skulle in dit. Kände oss lite mobbade där bland småttingarna!

Hotell: 12e våningen = VIP

Mat: Beställ inte wokade grönsaker, plural betyder inte grönsaker utan bara gröna kvistar.

Shopping: Pearl Market  =5  toasters, Silk market = höga priser, plus skitgrejer, Allt som du läser på internet ska du inte lita på, dom skriver bara skit, vi var runt på flera "o-turistiga ställen" och hittade ingenting, bara folk som var 1.20...

Mint-doughnuts: Minttabletter. Akta er för dessa! Har hört terribal historier om dessa "toa-tabletter".(bifogar fil)

Thats All! (Anita) From China Town!

RSS 2.0